Activity- en timemanagement workshop

Activity- en timemanagement workshop

Met onze activity- en timemanagement workshop helpen we je dagelijks overzicht behouden op alles wat gebeurt tijdens alle fases van jouw project. We tonen hoe je zelf probleemloos een evenement planning opbouwt. We doen dit op maat van jouw bedrijf, project of evenement en hechten belang aan persoonlijke verworven kennis en skills van het team.

Met onze methode bepalen we met jouw team alle nodige activiteiten en deelprocessen. Zo behoud je het overzicht, synchroniseer je de activiteiten van alle medewerkers, reken je af met deadlines, denk je aan de vereiste resources en vermijd je verspilling. Je communiceert tijdig de juiste informatie aan de juiste personen binnen en buiten je team. 

Activity- en timemanagement zorgt ervoor dat alles tijdig gebeurt en in de juiste volgorde. Je krijgt flow in alle processen en verhoogt de effectiviteit, efficiëntie, productiviteit en uitvoering.

De tool die je hiervoor zal gebruiken, is echt cool: de ICEMAN-methode. Overzichtelijk werken en organiseren. De juiste dingen doen op het juiste moment, zonder verspilling en zonder iemand of iets te vergeten.

Na deze opleiding ben je perfect in staat om jouw project of evenement te plannen en te leiden in de beste omstandigheden, met flow, de juiste communicatie en bovenal overzichtelijk.

Interesse? Meer weten over workshop activity- en timemanagement?

Onze werkwijze

Contacteer ons

Activity- en timemanagement workshop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x