Coaching

Je hebt een opleiding projectmanager en misschien zelfs een management certificaat maar je hebt het gevoel dat je nog kan groeien in je job? Je vraagt je permanent af of je wel goed bezig bent omdat je voelt dat het werk links en rechts wel hapert? Jouw team geeft het beste van zichzelf en toch blijven de resultaten uit? Je hebt net een projectmanagement workshop bij MAPP gevolgd maar je zou je beter voelen als wij je begeleiden bij de eerste toepassing ervan?

Geen nood! Met intensieve begeleiding gaan we aan de slag op jouw werkvloer met jouw project en jouw vragen. Helemaal op maat volgens jouw behoeften, kennis, ervaring en skills. We laten groeien naar succesvol projectmanager.

Projectplanning is heel dikwijls teamwork. Na een in-house projectmanagement opleiding kan het wenselijk zijn om een nieuw project met interactieve begeleiding voor het ganse team te starten en op weg te helpen. 

Tijdens onze intensieve coaching zoeken we jouw onzekerheden op en begeleiden jou of jouw team heel persoonlijk en interactief naar succesvol projectmanagement. Samen zorgen we er voor dat je sterker staat dan ooit. Volgens jouw persoonlijke wensen of deze van jouw team begeleiden we je bij zowel een brede als diepe analyse gefocust op de eigenheid van jouw projecten of deze van het team. Met onze hulp kom je zeker tot alle correcte, volledige en relevante parameters. Wil je nog een stap verder gaan? Dan doen we samen het risicoassessment “tailored to your plan” en zoeken we oplossingen voor het risicobeheer.

Kortom, we helpen jouw en het team efficiënter te werken en meer vertrouwen te krijgen.

Interesse? Meer weten?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x