Klanten

MAPP maakt elke dag het verschil voor haar klanten die hun projecten op een professionele en vooral succesvolle manier willen analyseren, managen en opleveren. Onze klanten aan het woord.  

Thomas Sleurs - Projectmanager

Ik kan zeggen dat ik al veel plezier heb gehad van de opleiding. De laatste kleine projecten waren een succes. Op tijd afgewerkt en binnen budget.
Deze technieken gaan voor nieuwe projecten ook worden gebruikt dus bedankt om deze met mij te delen.

Niels Billen - Projectmanager

Marc is een zeer aangename mens met een zeer doordachte en unieke methode om een complex topic zoals project management aan te snijden.

Frank CLINCKEMAILLIE – Medische beeldvorming

De training over de integrale MAPP-planning, waaronder het gebruik van het activitymanagement en de matrix planningsmethode, heeft er toe bijgedragen dat mijn project succesvol was over heel de lijn. Ik ben er zelfs in geslaagd om op te leveren met een bijkomende marge van verschillende percenten. Bedankt Marc voor de heldere inzichten!

Tom DE VOS – TOYOTA Industries

Zeer aangename online sessie gehad. De aandacht bleef bij het scherm en dwaalde niet af. Marc is een aangename spreker die vertrouwen geeft. Je voelt en ziet dat dit niet zomaar een presentatie is. Ik heb dingen geleerd die ik direct in de praktijk kan toepassen. Een andere professionele kijk op de dagelijks routine is geen overbodige luxe.

Cathy PAREDIS - Public mediator

Een zeer duidelijk en aangenaam webinar door Marc Adriaensen. Ik kon er meteen mee aan de slag in de praktijk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x