FAQ

Hoe onderscheidt MAPP zich van andere opleidingen?

MAPP is een echt totaalconcept en ondersteunt je vanaf de start tot de oplevering van je project. Je leert werkelijk alle aspecten van het projectmanagement beheersen: planning, communicatie, aansturing en leiding geven, risicobeheersing, timemanagement en kwaliteitscontrole.

Timemanagement en risicobeheersing maken dan ook integraal deel uit van onze planningsmethode. Ook LEAN krijgt de aandacht die het verdient in onze methode. Je moet dus geen verschillende opleidingen meer volgen en de interactie tussen alles gaan zoeken. Door deze integratie zijn alle aspecten van het projectmanagement “tailored to the mission” en kan je altijd zeer snel op de bal spelen, wat er ook gebeurt. Je timing en budget blijven gegarandeerd gewaarborgd.

Gebruik je bijzondere software zoals ERP? Dat stelt geen enkel probleem. Deze ondersteuning wordt eenvoudig meegenomen in onze planning en zal je kunnen blijven gebruiken in het geheel.

Gebruik je een managementtool als ondersteuning? Zeker blijven doen! Wij zorgen dat je alle correcte, volledige en relevante data hebt voor de input. Zo zal de outcome van jouw ondersteuningstool je gegarandeerd succes opleveren.

En centraal in de planning staan jouw medewerkers. Zij zijn tenslotte DE sleutel tot het succes van jouw project.

Benieuwd? Wij ook! Laat ons gerust weten wat jouw behoeften zijn en wij zorgen dat jouw project naar een hoger niveau wordt getild.

Had MAPP een antwoord kunnen bieden op de gevolgen van COVID?

Absoluut! De gevolgen op de werking van jouw bedrijf ten gevolge van de lockdown en andere beslissingen van de overheid, hadden bij toepassing van ons planningsmodel zeker deel uitgemaakt van de risicoanalyse en geleid hebben tot een branch-plan. De leiding over de crisis in jouw bedrijf en de vereiste aanpassingen kunnen daardoor snel en accuraat gebeuren. Het opnieuw starten van de activiteiten wordt vervolgens geïnitieerd door een nieuw strategisch plan. Een dergelijke crisis geeft in eerste instantie wel aanleiding tot het herdenken van de strategische doelen en de weg ernaar toe, maar biedt tevens opportuniteiten voor de projectmanager die niet gemist mogen worden.

Ik ben in het bezit van een LEAN of een ander certificaat. Hoe kan MAPP mij nog helpen?

Welk certificaat projectmanagement je ook hebt, ze hebben allemaal hun plaats in ons managementmodel. We tonen je graag hoe je out of the box kunt denken en opportuniteiten ontdekt. Ons model past zich daarbij niet enkel probleemloos aan, aan jouw kennis, skills en behoeften maar houdt daarbij ook rekening met de visie, missie en waarden van jouw bedrijf.

Jouw behoeften zijn onze bezorgdheid en we zetten ons volledig in met 200% motivatie om jouw project succesvol te maken. Je leert hoe je een project start, alle parameters ontdekt en beheerst, plant, communiceert en leiding geeft om succesvol te zijn. En dat allemaal op jouw maat!

Benieuwd? Wij ook! Laat ons weten waar jouw schoen wringt en wij zorgen graag dat alles terug op wieltjes loopt.

Hoe lang duurt een opleiding?

Voor een in-house opleiding wordt alles besproken tijdens het onderhoud waar ook de duur van de vorming zal vastgelegd worden. Deze training is altijd specifiek volgens de behoefte en “tailored to the customer”.

De duur van een opleiding op ons aanbod staat steeds vermeld op het detail van de aangeboden vorming, inclusief de data en de plaats waar deze doorgaan.

Een vorming Activity Management duurt 1 dag

Een opleiding Basis Projectmanagement duurt ook 1 dag

Een vorming Projectmanagement neemt 3 dagen in beslag en is inclusief Activity Management

Heb je nog een specifieke vraag of wens?

Moet ik zelf iets voorzien voor een opleiding? Wat krijg ik mee na de training?

Wij voorzien in alle behoeften die verbonden zijn aan de trainingen zoals hand-outs, schrijfgerief. We zorgen ook voor logement, alle maaltijden en dranken, breaks, hapjes en versnaperingen.

Het aangeboden arrangement is werkelijk all-in zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je krijgt niet alleen je kennis en de hand-outs mee naar huis maar ook ons “Handboek voor een perfecte planning”. Je kan achteraf ook steeds vrij beroep doen op ons als je nog vragen hebt bij gebruik van de documentatie of het boek.

Wil je meer weten? Aarzel niet en vraag het ons. Wij zijn er voor jou.

Wat moet het bedrijf voorzien voor een incompany opleiding?

Indien u een in-company training wenst, hebben wij faciliteiten nodig om onze presentaties te geven. Omdat onze trainingen interactief zijn en de ervaring van de deelnemers integreren, zijn ruime ruimtes met enkele borden of flipovers het meest geschikt. Tijdens onze voorbereidende vergaderingen zijn onze medewerkers aanwezig om alle logistieke aspecten te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een afspraak.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x