Sectoren

MAPP heeft een portfolio van klanten opgebouwd in specifieke sectoren: kmo’s, bouwbedrijven, industrie, automotive, eventsector en openbare diensten. Wij kennen de gevoeligheden van elke business, waardoor we zeer gericht kunnen ondersteunen en snel schakelen.

keyboard_arrow_right

KMO's

Het risico bij eenmanszaken en kmo’s is dat er vaak verschillende projecten tegelijk of te snel opgestart worden. Wat ontbreekt is een concreet projectplan en een heldere inschatting van de risico’s. Deze actiegerichte doe-mentaliteit is typisch voor kmo’s, maar kost veel (leer)tijd, geld en hopen energie.

Herkenbaar?

account_balance

Bouwbedrijven

De dagelijkse uitdaging in de bouwsector is dat de planning continu wijzigt door onvoorziene omstandigheden of afspraken die niet nagekomen worden. Dit genereert een negatief domino-effect: de frustraties nemen toe en de afgesproken deadlines worden niet gehaald.

Herkenbaar?

brightness_7

Industrie

In deze snel evoluerende tijden is het voor de industrie belangrijk om continu te innoveren én prioriteiten te stellen. Op de werkvloer is elk project anders: een ander team, andere doelen en een andere tijdsspanne. De uitdaging is om de verschillende projecten te structureren en te beheersen.

Herkenbaar?

directions_car

Automotive industrie

Zit jij in de driver’s seat van verandertrajecten in de automotive sector? Dan is een change mindset nodig om winstgevend en relevant te blijven in de markt. Met sterke projectmanagement skills ben je gewapend: je kan beter risico’s inschatten, out of the box denken en nieuwe opportuniteiten spotten.

Herkenbaar?

keyboard_voice

Eventsector

De eventsector staat voor heel wat nieuwe challenges: de veiligheid en gezondheid garanderen, inzetten op duurzaamheid en ecologie, de grote shift naar virtuele events, … Met een innovatieve projectplanning kan de eventsector zich heruitvinden en zich aanpassen aan de nieuwe vereisten.

Herkenbaar?

insert_drive_file

Openbare sector

Ondanks de directe link met de overheid en het bureaucratische karakter van de publieke sector, dringen zich ook daar digitalisatie- en innovatieprojecten op. De grote uitdaging is om de teamspirit en motivatie te richten naar eenzelfde doel en elke soort van vernieuwing te verwelkomen en te aanvaarden.

Herkenbaar?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x