Project Management Antwerpen

MAPP | Major Answers to Professional Planning Antwerpen

Wil je jouw projecten binnen de afgesproken doelstellingen (tijd, budget, scope) opleveren? Heb je reeds geïnvesteerd in project management certificaten of dure project management software, maar verloopt het in de praktijk niet zoals gewenst? En bevind je je in de regio Antwerpen?

Verbeter jouw effectiviteit met MAPP-projectmanagement. Deze methode werkt op alle parameters van succesvol projectmanagement: "Mission analysis", tools en technieken, data en deadlines, realiteit en risico’s, mensen en motivatie. Welke projectsoftware je gebruikt of welk certificaat je hebt is ondergeschikt. MAPP zorgt voor een diepere analyse van jouw project zodat de input correct, volledig en relevant is. De outcome garandeert daardoor ook succes. Daar ligt de sterkte van MAPP.

MAPP is een totaalconcept – van planning tot oplevering – dat toegepast kan worden op elk project in je bedrijf, in de breedte en in de diepte. De project management opleidingen en project management workshops van MAPP gaan een stapje verder. Ze belichten werkelijk alle aspecten van projectmanagement, de onderlinge interacties, de problem solving en zijn geschikt voor verschillende sectoren zoals projectmanagers, zaakvoerders, leidinggevenden en iedereen die nauw betrokken is bij de uitvoering van projecten.

Benieuwd? Wij ook! Wij horen graag waar jij vastloopt in je projectplanning of projectleiding zodat wij jouw projecten, jouw team en jouw doelstellingen kunnen ondersteunen, 100 % op maat met 200 % passie. 

Geef jouw projectmanagement een boost met MAPP!

Sectoren | MAPP Project Management

MAPP heeft een portfolio van klanten opgebouwd in specifieke sectoren: kmo’s, bouwbedrijven, industrie, automotive, eventsector en openbare diensten. Wij kennen de gevoeligheden van elke business, waardoor we zeer gericht kunnen ondersteunen en snel schakelen. 

project management Antwerpen

KMO's

Het risico bij eenmanszaken en kmo’s is dat er vaak verschillende projecten tegelijk of te snel opgestart worden. Wat ontbreekt is een concreet projectplan en een heldere inschatting van de risico’s. Deze actiegerichte doe-mentaliteit is typisch voor kmo’s, maar kost veel (leer)tijd, geld en hopen energie.

project management Antwerpen

Bouwbedrijven

De dagelijkse uitdaging in de bouwsector is dat de planning continu wijzigt door onvoorziene omstandigheden of afspraken die niet nagekomen worden. Dit genereert een negatief domino-effect: de frustraties nemen toe en de afgesproken deadlines worden niet gehaald.

project management Antwerpen

Industrie

In deze snel evoluerende tijden is het voor de industrie belangrijk om continu te innoveren én prioriteiten te stellen. Op de werkvloer is elk project anders: een ander team, andere doelen en een andere tijdsspanne. De uitdaging is om de verschillende projecten te structureren en te beheersen.

project management Antwerpen

Auto industrie

Zit jij in de driver’s seat van verandertrajecten in de automotive sector? Dan is een change mindset nodig om winstgevend en relevant te blijven in de markt. Met sterke projectmanagement skills ben je gewapend: je kan beter risico’s inschatten, out of the box denken en nieuwe opportuniteiten spotten.


Benieuwd naar wat wij voor het projectmanagement binnen jouw specifieke sector kunnen betekenen?

Contacteer MAPP

Bel +32 499 84 26 26

Opleidingen | MAPP Project Management Antwerpen

MAPP biedt live en remote project management opleidingen en project management workshops aan in Antwerpen en omstreken. Deze workshops gaan over projectmanagement, projectplanning, timemanagement en risicobeheersing. Elke project management training wordt afgestemd op de wensen en noden van jouw organisatie, waarbij we de inhoud en accenten samen bepalen. Op die manier laat je de investering optimaal renderen.  

Kies jouw project management opleiding of project management workshop

Opleiding Project Management van A tot Z AntwerpenOpleiding Project Management
van A tot Z

Alle projectmanagement certificaten (zoals LEAN management), visie, missie en waarden van jouw bedrijf als skills en behoeften, beheer- en projectmanagement software, verdienen een plaats in ons model. Interactieve project management workshop, coaching en webinar.

Opleiding Basis Project Management voor niet-projectmanagers AntwerpenBasis Project Management voor niet-projectmanagers

Alle basics van projectmanagement worden bekeken tijdens deze intensieve opleiding van één dag. Wat zijn de succesfactoren, wat zijn de valkuilen?
Na deze dag voel je je beter in je vel als medewerker van een projectteam.


E-book | Gratis cursus projectplanning

Meer leren over optimaal plannen? Ontdek ons gratis e-book!

Van timemanagement over projectplanning, analyse, beslissingsproces tot en met risicobeheersing en leiding van het project. Een compleet overzicht van alle stappen verduidelijkt met figuren en voorbeelden.

Gebruik onze gratis cursus projectplanning om tot persoonlijke oplossing te komen voor jouw eigen project. To the point, tailored to your project!


Werkwijze | MAPP Project Management

De MAPP-management tool is als een Zwitsers mes: een totaalconcept dat ALLE aspecten van projectmanagement integreert en combineert. Wij houden rekening met jouw beheersoftware, jouw manier van werken, jouw bedrijfs-DNA en ook jouw pijnpunten. Via hands-on webinars, open en incompany opleidingen en individuele coaching bouwen we aan een solide basis waarmee je elk project vol zelfvertrouwen start en succesvol finisht binnen de afgesproken deadlines.

Planning

Denken voor we doen

De finesse van de opdracht wordt vaak gemist door te weinig aandacht te besteden aan de analyse van de opdracht zelf. Het maken van een ‘restated’ mission is geen overbodige luxe en zorgt ervoor dat je van bij de start de juiste richting bepaalt.

Uitvoering

Motiverend leidinggeven

Jouw project staat fantastisch op papier, maar de uitvoering in de praktijk kan zeer challenging zijn. In de eerste plaats moet je duidelijkheid en betrokkenheid creëren bij je teamleden om ze mee te krijgen in jouw verhaal. Hoe zet je de planning om in uitvoerbare taken?

Meer informatie

Evaluatie

De snelste route naar succes

Sturen en bijsturen. Jij speelt flexibel in op vragen, problemen, nieuwe eisen en wijzigende omstandigheden. Dat doe je met, vanuit en volgens het plan. Zo hou jij de vinger aan de pols. De doelstellingen moeten natuurlijk gehaald worden. 

Wie is MAPP? | Marc Adriaensen Professional Project Management

Marc Adriaensen is de founder en drijvende kracht achter MAPP. Hij startte zijn carrière bij Defensie waar hij verantwoordelijk was voor verschillende militaire missies, voornamelijk in Afrika maar ook in de Balkan en Afghanistan. Als lesgever voor kandidaten Hoger Officier was hij dé expert in operationele planning.

Marc Adriaensen project management Antwerpen

Wat is MAPP? | Major Answers to Professional Planning Antwerpen

Het doel van MAPP is om de scherpte, de dynamiek en de resultaatsgerichte projectaanpak die typisch zijn voor een militaire planning en leiding te integreren in de bedrijfswereld. Als senior projectmanager reikt Marc Adriaensen tools en technieken aan om projectmanagement bij bedrijven naar een hoger – lees: succesvol – niveau te brengen.

MAPP, dat is excellence in project management


project management Antwerpen

Project Management Antwerpen

Heb je een vraag? Wens je meer uitleg over een opleiding? Vul het formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord. Is jouw vraag dringend of geef je de voorkeur aan telefoneren? We zijn er voor jou. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x