Timemanagement opleiding Wevelgem

Als geregistreerd dienstverlener voor de Vlaamse KMO-portefeuille komen onze diensten in aanmerking voor subsidie. Lees hier hoe je daarvan gebruik kan maken.

timemanagement opleiding Wevelgem

Wat is timemanagement?

Wereldwijd haalt 70% van de projecten niet de gestelde doelstellingen, ondanks vele moderne opleidingen en certificaten. Maar al te vaak wordt de power van een doorgedreven "mission analysis" onderkend, zijn de weerhouden risico's niet altijd relevant voor het project en is het dagelijkse overzicht al snel niet meer in overeenstemming met de realiteit.

Activity- en timemanagement zorgt ervoor dat alles tijdig gebeurt en in de juiste volgorde. Je krijgt flow in alle processen en verhoogt de effectiviteit, efficiëntie, productiviteit en uitvoering. De communicatie maakt dat je de juiste informatie tijdig verstrekt aan de juiste personen.

MAPP helpt je graag om je dagelijks overzicht te behouden over alles wat gebeurt tijdens alle fases van jouw project en we tonen je graag hoe je zelf een evenement kan plannen.

Meer weten over time management? 

MAPP Timemanagement opleiding

Het dagelijkse overzicht op je project lukt niet zoals verhoopt ondanks de tools die je gebruikt. Jullie evenement plannen lijkt ingewikkelder dan voorgesteld. Er wordt veel over het hoofd gezien en er is veel miscommunicatie.

Herkenbaar?

Verbeter jouw effectiviteit met MAPP timemanagement!

Activity- en timemanagement workshop Wevelgem

Met onze activity- en timemanagement workshop helpen we je dagelijks overzicht behouden op alles wat gebeurt tijdens alle fases van jouw project. We tonen hoe je zelf probleemloos een evenement planning opbouwt. We doen dit op maat van jouw bedrijf, project of evenement in Wevelgem en hechten belang aan persoonlijke verworven kennis en skills van het team.

Met onze methode bepalen we met jouw team alle nodige activiteiten en deelprocessen. Zo behoud je het overzicht, synchroniseer je de activiteiten van alle medewerkers, reken je af met deadlines, denk je aan de vereiste resources en vermijd je verspilling. Je communiceert tijdig de juiste informatie aan de juiste personen binnen en buiten je team. 

De tool die je hiervoor zal gebruiken, is echt cool: de ICEMAN-methode. Overzichtelijk werken en organiseren. De juiste dingen doen op het juiste moment, zonder verspilling en zonder iemand of iets te vergeten.

Na deze opleiding ben je perfect in staat om jouw project of evenement te plannen en te leiden in de beste omstandigheden, met flow, de juiste communicatie en bovenal overzichtelijk.

Klaar om jouw time management skills een boost te geven?

Subsidies en KMO-portefeuille

Als geregistreerd dienstverlener voor de Vlaamse KMO-portefeuille komen onze diensten in aanmerking voor subsidie.

De kmo-portefeuille is een Vlaamse subsidiaire maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je bedrijf verbeteren. De subsidie kan je aanwenden voor zowel opleiding als advies. Jouw onderneming voldoet aan de voorwaarden als Vlaamse KMO of vrije beroepen en is geregistreerd.

KMO-portefeuille erkend dienstverlener MAPP

Wil je voor de eerste keer gebruik maken van de KMO-portefeuille?

Meld je onderneming dan eerst aan en zorg voor de juiste rechten. De procedure hiervoor vind je op:deze website van de Vlaamse Overheid.

Zijn alle rechten toegekend en wil je de aanvraag indienen?

Gebruik deze link om meer informatie te vinden hoe je de aanvraagprocedure doorloopt. Ben je al wat vertrouwd met de procedure? Meld je dan rechtstreeks aan op het e-loketondernemers.be

Activity- en timemanagement workshop Wevelgem

MAPP | Major Answers to Professional Planning Wevelgem

Deze methode werkt op alle parameters van succesvol projectmanagement: "Mission analysis", tools en technieken, data en deadlines, realiteit en risico’s, mensen en motivatie. Welke projectsoftware je gebruikt of welk certificaat je hebt is ondergeschikt. MAPP zorgt voor een diepere analyse van jouw project zodat de input correct, volledig en relevant is. De outcome garandeert daardoor ook succes. Daar ligt de sterkte van MAPP.

MAPP is een totaalconcept – van planning tot oplevering – dat toegepast kan worden op elk project in je bedrijf, in de breedte en in de diepte. De projectmanagement opleidingen van MAPP gaan een stapje verder. Ze belichten werkelijk alle aspecten van projectmanagement, de onderlinge interacties, de problem solving en zijn geschikt voor projectmanagers, zaakvoerders, leidinggevenden en iedereen die nauw betrokken is bij de uitvoering van projecten.

Benieuwd? Wij ook! Wij horen graag waar jij vastloopt in je projectplanning of projectleiding zodat wij jouw projecten, jouw team en jouw doelstellingen kunnen ondersteunen, 100 % op maat met 200 % passie.

Werkwijze | MAPP timemanagement

De MAPP-management tool is als een Zwitsers mes: een totaalconcept dat ALLE aspecten van time management en projectmanagement integreert en combineert. Wij houden rekening met jouw beheersoftware, jouw manier van werken, jouw bedrijfs-DNA en ook jouw pijnpunten. Via hands-on webinars, open en incompany opleidingen en individuele coaching bouwen we aan een solide basis waarmee je elk project vol zelfvertrouwen start en succesvol finisht binnen de afgesproken deadlines.

Planning

Denken voor we doen

De finesse van de opdracht wordt vaak gemist door te weinig aandacht te besteden aan de analyse van de opdracht zelf. Het maken van een ‘restated’ mission is geen overbodige luxe en zorgt ervoor dat je van bij de start de juiste richting bepaalt.

Uitvoering

Motiverend leidinggeven

Jouw project staat fantastisch op papier, maar de uitvoering in de praktijk kan zeer challenging zijn. In de eerste plaats moet je duidelijkheid en betrokkenheid creëren bij je teamleden om ze mee te krijgen in jouw verhaal. Hoe zet je de planning om in uitvoerbare taken?

Meer informatie

Evaluatie

De snelste route naar succes

Sturen en bijsturen. Jij speelt flexibel in op vragen, problemen, nieuwe eisen en wijzigende omstandigheden. Dat doe je met, vanuit en volgens het plan. Zo hou jij de vinger aan de pols. De doelstellingen moeten natuurlijk gehaald worden. 

Wie is MAPP? | Marc Adriaensen Professional Project Management

Marc Adriaensen is de founder en drijvende kracht achter MAPP. Hij startte zijn carrière bij Defensie waar hij verantwoordelijk was voor verschillende militaire missies, voornamelijk in Afrika maar ook in de Balkan en Afghanistan. Als lesgever voor kandidaten Hoger Officier was hij dé expert in operationele planning.

Marc Adriaensen time management Wevelgem

Wat is MAPP? | Major Answers to Professional Planning Wevelgem

Het doel van MAPP is om de scherpte, de dynamiek en de resultaatsgerichte projectaanpak die typisch zijn voor een militaire planning en leiding te integreren in de bedrijfswereld. Als senior projectmanager reikt Marc Adriaensen tools en technieken aan om projectmanagement bij bedrijven naar een hoger – lees: succesvol – niveau te brengen.

MAPP, dat is excellence in project management


time management Wevelgem

Time management opleiding Wevelgem

Heb je een vraag? Wens je meer uitleg over een opleiding? Vul het formulier in en wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord. Is jouw vraag dringend of geef je de voorkeur aan telefoneren? We zijn er voor jou. 

Geregistreerd dienstverlener voor de Vlaamse KMO-portefeuille

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x