Projectmanagement Tools

De MAPP project management tooling is een totaalconcept van projecttools dat ALLE aspecten van projectmanagement integreert en combineert. Wij houden daarbij rekening met jouw beheersoftware, jouw manier van werken, jouw projectteam en jouw bedrijfsdoelstellingen.

Geef jouw projectmanagement een boost met MAPP projectmanagement tools

MAPP projectmanagement; een box vol projectmanagement tools

Wie zoekt naar een projectmanagement tool is meestal geïnteresseerd om een software te vinden die helpt bij sommige planningsaspecten en het verdere verloop van het project. Dergelijke tools geven immers heel snel een PERT of GANTT overzicht om de uitvoering van het project te ondersteunen. Ze houden echter geen rekening met de eigenheid van de project owner, jouw projectteam of jouw bedrijf

MAPP projectmanagement is echter geen tool op zich maar een box vol met projectmanagement tools. Voor elke tool krijg je een handleiding. Het gebruik van de verschillende projectmanagement tools is eigen aan de gebruiker ervan. Het is immer jouw project met jouw projectteam binnen jouw bedrijf of organisatie. Voor elk aspect van het project, van start tot oplevering, vind je een projectmanagement tool die je kan inzetten volgens jouw persoonlijke behoeften, met jouw specifieke middelen.

Welke projectmanagement tools krijg je dan zoal in de MAPP toolbox?

  • Activity- en timemanagement tool
  • Mission analysis tool
  • Projectplanning tool
  • Resources planning
  • Risico assessment “tailored to the plan”
  • Risico beheer
  • Branch plan ontwikkeling
  • Quality control
  • En nog veel meer

Hoe ga je te werk met de projectmanagement tools van MAPP?

Voor de inzet van al deze tools geven we je uiteraard een leidraad. Een werkmethode om te starten met je project en je te begeleiden tot de oplevering ervan. Je organiseert flow in de uitvoering, je krijgt tips en tricks waarmee je vlot omgaat met wijzigingen. Sturen en bijsturen zonder haperingen. Geen stressmanagement en paniekvol zoeken naar oplossingen op internet. We geven je ook de elementen van succesvol leiderschap die jouw projectteam zullen motiveren en waarderen. Dagdagelijks overzicht door de Activity- en timemanagement tool met veel aandacht voor jouw medewerkers zijn daarbij een belangrijk ingrediënt.

Met de kracht van de Mission analysis tool start je onmiddellijk in de juiste richting en behoud je doorheen je project de juiste focus, zonder daarbij de wensen van de klant en de strategische waarden van jouw bedrijf uit het oog te verliezen.

Planning en uitvoering zijn daardoor gericht op succes. Het persoonlijk hanteren van de verschillende projectmanagement tools laat toe om alle succesfactoren van leiderschap te optimaliseren. Co-creatie en authentiek leiderschap maken deel uit van de box met MAPP projectmanagement tools.

Een ondersteunende software blijft natuurlijk aangewezen voor meer complexe of langdurige projecten. Maar ook hier gaat MAPP projectplanning een stapje verder.

Pure projectmanagement tools zoals MSProject, Monday.com, ClickUp of Smartsheet vereenvoudigen planning, interne communicatie en gedeeld overzicht.

In MAPP projectmanagement integreer je ook probleemloos HR tools of tools zoals ERP (Enterprise Resource Planning). Je MAPP box met projectmanagement tools is gegarandeerd compatibel met de tools die je al hebt en graag verder gebruikt.

Gepersonaliseerde project planning

Is LEAN Manufacturing, LEAN Six Sigma, PRINCE2 of eender welk certificaat belangrijk in jouw bedrijfsomgeving? Door het persoonlijke karakter dat je geeft aan de MAPP projectmanagement tools vinden deze allemaal hun plaats zonder afbreuk te doen aan de waarden ervan. Sterker nog, deze certificaten leveren geen maatwerk om de cultuur te veranderen en problemen in processen op te lossen. Het maatwerk realiseer je door de integratie in de MAPP projectplanning.

Jouw project en jouw bedrijfs-DNA vragen een persoonlijke ondersteuning. Je verdient meer dan een projectmanagement tool die werkt volgens eigen logaritmes.

MAPP projectmanagement tools biedt je deze oplossing. Een leidraad voor de opbouw van je project, een handleiding bij elke tool en een gebruik van alle projectmanagement tools volgens jouw wensen en behoeften in jouw bedrijfsomgeving.

Projectmanagement Tools

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x