Basis Projectmanagement voor niet-projectmanagers

Basis Projectmanagement workshop of webinar

Dikwijls worden medewerkers opgenomen in een projectteam, ook al is projectmanagement niet hun corebusiness. We hebben daarom een intensieve hands-on workshop projectmanagement met focus op de basics van projectplanning, succesfactoren van projectmanagement, projecttools en risicoanalyse. Alle stappen van start tot oplevering van het project worden overlopen. Hoe komen mensen samen in een project? Wat zijn de valkuilen? Na deze dag voel je je beter in je vel wanneer je deel uitmaakt van een projectteam. We laten je niet op je honger zitten en verschaffen je vele tools en inzicht.

Er zijn meerdere strekkingen en methodes in projectmanagement. We bekijken met jou de belangrijkste en leggen uit waar de overeenkomsten zijn, hun specifieke voordelen en tonen je zelfs een model waar je de voordelen van meerdere methodes kan opnemen.

We spreken zeker ook over LEAN, PRINCE2, PMBOK en GOTIK. Nu misschien nog wartaal en onverstaanbaar, maar na een dag intensieve workshop begrijp je de taal van de projectmanagers.

Risicoassessment is best “tailored to your plan”. Je neemt pas een risico als je iets doet. We tonen je waar het schoentje kan wringen en hoe je daarop jouw persoonlijke risicobeheer bouwt.

Communicatie en leiding geven blijven belangrijke elementen in succesvol projectmanagement. Je plan omzetten in een duidelijke, eenvoudige en gestructureerde taal om een vlotte uitvoering te garanderen is geen detail. Jouw team kracht geven door co-creatie en authentiek leiderschap zullen de sleutels zijn om sneller resultaat en succes te garanderen. Maar hoe doe je dat allemaal?

We zorgen ervoor dat je na de training in staat bent om zelf al kleine projecten te starten, te plannen, te leiden en op te leveren. Met je opgedane kennis word je ook een waardevol medewerker in een projectteam voor eender welk project, van welke aard en complexiteit ook.

Heb je echter al enige skills basis projectmanagement verworven en wil je jouw kennis perfectioneren?

Dan hebben wij jou de ideale opleiding: projectmanagement van A tot Z.


Interesse? Meer weten over de workshop 'Basis projectmanagement'?

Basis Projectmanagement voor niet-projectmanagers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x